sarasegenvarld.blogg.se

Nytt hem, nytt liv, ny blogg.

Torsdag 28 Februari

Publicerad 2013-02-28 10:39:21 i Allmänt dravel,

Var på vippen att skriva fredag för det känns som fredag när jag inte jobbar och vädret är toppen och jag är på bra humör! x)
Kikar bara in lite snabbt eftersom jag borde bli bättre på det. Idag låter jag plugget vila och far in till stan för att hjälpa storasyster att flytta. Det kommer bli en hektisk dag men det ska bli kul att "umgås" och få se nya stället. Plugga kommer jag nog få göra en del i helgen istället men det kan jag ta. :)
 
Jag var awesome på träningen i tisdags! Hade bara lust att säga det. Det är så himla kul när man helt plötsligt inte håller på att dö efter varje träningspass. Det ökar jusom motiveringen. ;)
 
Det kommer komma upp mycket sminkinlägg och tôckerân tjosan det närmaste. Jag beställde ju en del från Oriflame som väntar på att få visas upp och provas. :)
 
Njut av dagen, även om den är som vilken dag som helst. Make it count. ♥

Tävling på Jotex.se

Publicerad 2013-02-22 18:33:55 i Allmänt dravel,

Kan ni inte vara snälla och rösta på mina fina rum?
Jotex har en tävling där man får designa ett rum med chans att vinna 5000. :D Skulle inte sitta helt fel!
 
Klicka på bilderna om ni vill rösta... Det krävs bara ett klick! ;)
 
 
 
 

Oriflame ♥

Publicerad 2013-02-22 14:22:09 i Allmänt dravel,

Igår kom den senaste beställningen från Oriflame och jag råkade visst köpa en hel del... Gick inte plus den här gången om man säger så! Till mitt försvar kan jag bara säga att det var mycket basprodukter som jag var så illa tvungen att köpa... ;)

Jag visar upp de lite mer spännande produkterna i separata inlägg! :)

T.G.I.F! :D

Publicerad 2013-02-22 13:29:38 i Allmänt dravel,

 
Freeedag gott folk och en fin helg väntar!
 
Jag har precis ätit gårdagens pyttipanna till lunch. Har ni provat att krydda med timjan? NOM NOM! ♥
 
Idag har jag mest röjt lite och kikat på senaste ordern från Oriflame. En kund kommer snart förbi för att hämta sin beställning.
Jag ska också få ändan ur och skicka in en uppift som ska in senast ikväll. Läser igenom om och om igen och känner mig osäker på om jag är nöjd. Men samtidigt känns den klar!
 
Ikväll ser det ut att kunna bjudas på filmkväll och imorgon blir det angling med en massa fina människor. :) Och den här helgen måste jag bara få busa av mig på buspalatset! Min kropp skriker efter lek! :D
 
Gör det mesta av helgen vänner. Rätt vad det är har det blivit måndag igen. ♥
 
/Sara ♥
 

Stormlyktor

Publicerad 2013-02-21 21:35:00 i Huset, inredning & renovering,

 
Som jag nämnde för evigheter sen så köpte jag två stycken stormlyktor begagnat via facebook. :) 125 kronor, hämtning på gatan bredvid. Dom är såå fina! Just nu står de bara i ett varsitt fönster inne i rummet, vi får väl se om jag hittar någon egen plats för dem snart. :)

På naglarna: Nordic Cap of Sweden Starnails

Publicerad 2013-02-21 18:13:10 i Makeup & hudvård,

Det första lacket ut för provning blev det röda. Det är lite synd för i butik såg det väldigt orangerött ut och det gjorde mig väldigt sugen. Väl hemma och på naglarna ser jag att det är ett vanligt klassikt rött lack, lite sådär varmt i tonen bara. Vilket i och för sig inte heller är fy skam då mitt enda röda lack sedan innan är kallare och lite mörkare.
 
Det som är så grymt bra med det här lacket är att trots det minimiala priset på 10 kr är det väldigt bra. Det glider på väldigt lätt, precis perfekt i konsistens enligt mig, det blir inga ränder och naglarna blir väldigt blanka. Jag nöjde mig med två lager plus ett lager topplack från Isadora ovanpå och det har nu suttit nästan en vecka och börjar just bli så pass avskavt att det börjar bli läge att fundera på att ta bort. Hoppas det svarta och det lila är lika bra, då är det jag som vrålar iväg till hemköp och köper fler! :D

De nya lacken

Publicerad 2013-02-17 14:34:16 i Makeup & hudvård,

 
Lite bättre bild på de tre lacken jag köpte i veckan.
10 kr/st på hemköp! :D
Jag tänkte inte mkt på kvalitet när jag köpte dem, var bara sugen på att unna mig något och de tillfredställde mitt behov. ;) Jag berättar mer om varje enskilt lack i egna inlägg då jag hunnit pröva dem. Först ut blir det röda! :)

3 nya lack

Publicerad 2013-02-15 15:43:07 i Makeup & hudvård,

 
Jag snappade åt mig tre budgetlack på ren impuls onsdag kväll då jag handlade lunch i Hsd. Med ordet budget i fet stil kan jag lova! Mer om dem när jag får hem min kära kamera. Cam-bilder duger ju inte! 

Fredag 15 Februari

Publicerad 2013-02-15 11:12:32 i Allmänt dravel,

Igår kväll kom jag hem från Hsd och det var alla ♥ dag och till min stora förvåning hade P planerat en middag hemma. Eller ja, jag kom tydligen hem för tidigt så jag fick följa med och handla och sen hjälpa till med maten men han stod ju för tanken i alla fall. :) Det blev helstekt fläskfilé, potatiskaka, rödvinsås och grönsaker. Förrätten var skagentoast fast med kräftstjärtar istället för räkor, mm mm mm! Efterrätt blev bara en färdigköpt daimtårta (som P tjatat på i evigheter) och jordgubbar som vi glömde äta upp. :P Och jag unnade mig vaniljcola! ♥ :D

Idag ska jag vara duktig och läsa en superintressant skolbok som det sedan ska skrivas ca 4 sidor om och lämnas in om en vecka... Har lite att göra! :)

Ni får ännu en ful cam-bild i brist på annat, menom ni tittar lite åt vääänster så ser ni en stormlykta som jag köpt begagnat förra helgen. Ska absolut visa upp den och dess syskon sen, min kamera har nämligen legat bortglömd hos mamma den senaste veckan men den får komma hem imorn för då ska vi på kalas då min älskade systerson fyller 13 år idag! ♥ Stora killen...
 

Med hälsningar från Härnösand

Publicerad 2013-02-11 20:20:15 i Skola & jobb,

 
Oj, så snabbt måndagen var avklarad! Vi började först 11.30 idag så åkte så sent som 9 hemifrån, skönt! :) Sedan har dagen gått fort med nån intressant föreläsning och redovisning/diskussion. Imorgon blir det en lång dag 8-17 men den går nog lika fort den för då har vi redovisning, rörelse, håltimme och till sist drama. Kan bli riktigt spännande! :)
 
Semmeldagen imorgon med, hur många tänker frossa i semlor?? ;) Jag skulle vilja få tag på nån riktigt god, hembakad... Har bara ätit nån köpt, fluffig sak hittills och det är som ett helt annat bakverk... :/
 
Svammelkväll, tidsfördriv för att slippa ta itu med sånt som borde göras... ;)
 
Kram på er alla goa människor, helst ni där hemma!
Sara ♥
 
 

Konsten att förlänga dygnets 24 timmar

Publicerad 2013-02-08 10:12:38 i Allmänt dravel,

 
 
Fredag morgon men detta ser ut att bli veckans mest intensiva dag. Om det inte blir imorgon. ;)
På måndag startar en ny innevecka på campus och jag har flera uppgifter som ska lämnas in/redovisas. Jag börjar känna att det visst är lite kämpigt att jobba heldagar mån-ons och sedan hinna med studier, träning och mat och sömn. Nu när jag väl har kommit in i en fantastisk träningsbubbla då jag helst vill fara och träna varje dag känns det svårt att sätta det åt sidan... Jag måste ju passa på! 
 
Idag prövar jag en ny grej för mina hemmadagar. Istället för att ställa klockan tidigt, snooza och till slut tvinga mig upp, bara för att ändå inte få något gjort innan lunchtid, tillät jag mig själv att sova ut. Nåja, klockan ställdes på 8.30 men jag vaknade nån minut före och då hade jag varit klubbad i över nio timmar. Sedan klev jag upp i lugn och ro, åt frukost, kollade fejjan och läste lite bloggar. Startade en tvätt. Inget ovanligt. Men jag lät helt enkelt bli att känna ångest för att jag måste sätta mig och plugga! Jag visste att jag skulle vänta några timmar och då slipper jag ha pluggmonstret flåsande i nacken och sluka energi innan jag ens börjat. :)
 
Nu ska jag faktiskt snart få på mig ordentliga kläder, sätta upp håret, och kicka igång skoldagen! Nu ska jag banne mig köra så det ryker! :D
 
 

Härliga Söndag!

Publicerad 2013-02-03 12:55:04 i Allmänt dravel,

Vilken underbar dag det är idag! Jag känner att jag bara måste göra nåt kul idag, innan en ny allvarsam vecka börjar. Först såg det mörkt ut, försökte få med folk in till stan och buspalatset men ingen verkar vara riktigt på hugget. Sedan försökte jag få någon att vilja hänga med till pulkabacken men har inte fått så bra respons där heller...
 
Men nu verkar det som vi ska låna Viggo och Melker av min syster så då kan de åka med oss! :D
Hoppas det blir nåt bra av den här dagen till slut. ♥
 
Ta vara på dagen gott folk! Klockan är redan ett, dagen går så fort!!
 

Shai rakning

Publicerad 2013-02-02 17:37:41 i Makeup & hudvård,

 
Ja, nu har jag precis gått med på nåt sånt där abbonemang...
Men denna rakyvel ska tydligen vara väldigt bra, nån som hört om den? Det görs reklam för den på blogg.ses startsida nu. Vi får väl se om den är så bra som det sägs, billig var den iaf. :)
Och jag får väl komma ihåg att säga upp om jag inte gillar det, så dom inte fortsätter skicka en massa. :P
 

Mera mysfaktor

Publicerad 2013-02-02 14:06:08 i Huset, inredning & renovering,

Äntligen har vi köpt fönsterlampor till vardagsrummet! Eller, det var en vecka sen nu förstås, men äntligen! :) Kravet var att de skulle vara höga, i rätt stil och inte för dyra. Lite dyra var de allt men de kunde inte ha blivit mer rätt! Stod och kikade på nån enkel i metall som bara kostade 149 kr men vi beslöt till sist att det är bättre att investera lite mer i ett par som vi verkligen gillar och kommer ha kvar länge. Köpte dem på Kjelles i Hudik. De finns även i vitt om man föredrar det. Tror att det kommer bli superfint sen i framtiden när fönstrena blir vita, då kommer de poppa fram och synas mer. ♥
Det bästa är att vi ju redan hade en lampskärm och de hade likadana där på Kjelles så det var bara att köpa en till. :)
 

Letar datorväska

Publicerad 2013-02-01 15:37:00 i Skola & jobb,

 
Varför är de flesta datorväskor svarta och tråkiga eller bara jättefula?
Jag hittade till slut en jag tycker om. Men är 600 spänn för mycket för en datorväska...? Tyckte i alla fall att det var bra nog mycket billigare än den första jag gillade som kostade över tusen... :P
 

The game is on

Publicerad 2013-02-01 10:12:01 i Skola & jobb,

 
Det här med att plugga hemma är precis lika jobbigt och svårt som jag visste att det skulle vara.
 
Just nu är jag bara så sugen på att åka hem till mamma och göra ingenting resten av dagen.
Uppgifter som säkert inte alls är så svåra som de verkar, hopar sig över mig och jag ser bara en massa ord. Man tänker inte lika skarpt när man sitter hemma vid köksbordet, så är det bara.
Jag vet ju hur man ska göra. Man ska ställa klockan och faktiskt kliva upp när den ringer, göra sig klar för dagen, fresh och piff, sedan ska man konstruera ett schema för dagen och följa det till punkt och pricka. När allt på agendan har avklarats är arbetsdagen slut och man kan vara ledig. Istället sitter jag här i byxor stora som halva europa och bara glor och funderar på vilken av de tre mastodontuppgifterna jag ska ta tag i först. Tror jag har kört fast överallt. Och man är aldrig, aldrig ledig. varje minut jag är hemma vet jag vad jag borde göra.
 
Men hey, jag löser det. ;)
 
 

Om

Min profilbild

Sara

Septemberstinta årgång ´89. Januari 2013 börjar jag min 3,5-åriga utbildning till förskollärare. Jag bor med min älskade sambo Patrik och vår katt Siri i en villa mitt i den lilla byn Gnarp i Hälsingland. Syftet med min blogg är dels att ge lite utlopp för kreativitet och en plats för dokumentation men den är också menad att sprida värme och glädje så jag hoppas kunna lyckas med det. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela