sarasegenvarld.blogg.se

Nytt hem, nytt liv, ny blogg.

Anti cellulite attack?

Publicerad 2013-03-23 10:50:48 i Makeup & hudvård,

Som gåva vid min senaste Oriflame-beställning fick jag cellulitkrämen Perfect Body Anti-Cellulite Attack. Gelen ska innehålla aktivt fettförbrännande ingredienser som tillsammans med det specialdesignade massagemunstycket ska reducera celluliter på 4 veckor.
 
Jag har inte provat produkten och vet inte hur jag tänker göra heller. Jag har aldrig varit mycket för anti-cellulitprodukter och hur konstigt det än må låta så försöker jag jobba mot ytligheter och det här tycker jag klassas som ytlighet av den högre graden. Tillsammans med plutläppsprodukter, lösnaglar, lösfransar och annat som vi tillsätter till våra kroppar i jakten på så kallad perfektion. Dessutom finns inte en chans att jag kommer använda denna varje dag i fyra veckor, det enda jag använder varje dag är typ tandkräm... och duschtvål.
 
Så jag vet inte. Jag kanske borde ge bort den istället? Eller spara den i nåt skåp tills ytligheten hunnit ikapp mig?

Passenger - Holes

Publicerad 2013-03-21 12:47:39 i Allmänt dravel,

Jag kan inte lyssna på musik när jag pluggar. Kan inte låta bli att lyssna på texten!
Det får bli meningslös skitmusik hädanefter om jag vill ha nå ljud runt omkring mig... Trodde det skulle fungera med låtar jag inte kan men då lyssnar jag ju för att höra vad de handlar om. Lite svårt att koncentrera sig då. ;)

Vårskorna hittade

Publicerad 2013-03-21 11:23:13 i Allmänt dravel,

 
Åh vad detta är det första jag köper när lönen kommer! :D ♥ Tittade på dem i stan härom dagen och blev alldeles varm inombords, dom här ska bara bli mina förstår ni. Underbar korall färg(jag är en sucker för korall sen nåt år, it's det nya turkos för mig), fina lädersnören och en mjuk, borstad yta. De är från Duffy, i butik kostade de 499 men på footway.se kostar de bara 379 så saken är biff. ;) Kanske man ska klicka hem dem så de kommer lagom till löning? Finns också i andra fina färger.
 
Fast jag måste ju erkänna att våren känns långt borta just nu... Men snön kommer nog tina som bara den snart så innan vi hunnit fatta nåt är det vår på riktigt! ♥
 

På naglarna: Nordic Cap of Sweden Starnails 2

Publicerad 2013-03-16 18:54:00 i Makeup & hudvård,

Nu har jag provat det lila lacket jag köpte samtidigt som det röda för 10 kr på hemköp. Även det här lacket levererar!! Lite blaskigare än det röda vilket gjorde att jag ville ha tre lager för att bli helt nöjd och i vanliga fall kan jag tycka att det är drygt att behöva lägga många lager men med detta lack gör det mig inte så mycket. Det torkar så otroligt fort! Och det är galet blankt och metallicfinishen blir så snygg. Jag ska absolut gå till hemköp och köpa fler färger. Hejdå Depend liksom! :)
 

Vackra lördag 16 Mars ♥

Publicerad 2013-03-16 17:20:54 i Allmänt dravel,

På förmiddagen packade vi ryggsäcken, satte oss (jag, Patrik, Oskar och Ida) på fyrhjulingarna och åkte upp till jaktstugan som familjen(Patriks) har i skogen i närheten. ♥ Vi satt nog fast fler minuter än vi rullade kan jag säga, men det var spännande och kul. Var på vippen att vi tjejer där bak flög av ett par gånger, hihi. Ska nog vara noga att nämna Patriks hopp över en plogkant, han var stolt och jag var glad att jag inte satt på när han flög 150 cm i luften... Galningen. ;)
Väl framme blev det korvgrillning och mys och sedan en lika spännande, eller kanske ännu mer spännande hemresa. :P
 
När vi kom hem på eftermiddagen plockade vi fram ett par trädgårdsstolar och satte oss på uteplatsen och lapade sol en stund. Siri tyckte vi var konstiga som satt där, det är hennes space ju!
 
Fantastiska, mysiga, soliga lördag! ♥
 

Freeedag 15 Mars

Publicerad 2013-03-15 20:17:50 i Allmänt dravel,

Helluba! ♥
 
Idag har jag och min goa klasskompis Cissi varit på första riktiga fältsudien! Deltog en halv dag i en förskola i Hudik där vi gjorde observationer och intervju om barns delaktighet och inflytande. Väldigt roligt och väldigt nytt! Att antecka under en observation är inte det lättaste har vi fått lära oss... :) Vad knasigt det känns att komma nära en barngrupp och sedan ryckas därifrån igen och inte veta om man träffar dem nån mer gång... Men det är nog inte sista gången.
 
Nu sitter jag och finslipar på en uppgift som ska skickas in ikväll. Jag har kämpat med den under veckan, det blev inte riktigt som tänkt, men nu är den i princip klar och den får duga! Motivationen börjar sina och det ska bli skönt med innevecka snart så man får lite pepp. En vecka kvar bara så är vi där igen. ♥
 
P skulle fixa en grej på fyrhjulingen under tiden(vi ska nog åka lite imorn och grillar korv) men när han kommer hem blir det chips och choklad och nån film eller kanske How I Met Your Mother. Våran darling som vi inte riktigt haft tid för det senaste.
 
En sak är säkert vänner, och det är att helgen är kommen! :D Njuut som aldrig förr! ♥
 

Fastetsad på näthinnan

Publicerad 2013-03-10 10:45:24 i Allmänt dravel,

Har svårt att komma över den här klänningen. Tycker den är så läcker! Jag skulle inte känna mig ett dugg bekväm i den, det vet jag, men man får väl drömma lite? ;)
Finns på Zalando.se

Nattliga bestyr

Publicerad 2013-03-09 01:10:00 i Allmänt dravel,

Här sitter jag, mitt i natten och grejar med bloggen. Började äntligen på med en header tidigare ikväll men avbröt för film och ville sedan göra klart... Och är man inte tekniskt lagd så tar det sin lilla tid.
Nu har jag lyckas få dit headern som ni ser! :) Det var inte det lättaste, tycker stilmallen är så konstig. Hittade en guide för att lägga in header men inget stämde, när jag sedan gick in i kodmall gick det. Ja, jag kan ju egentligen ingenting om sånt här...

Men jag har också lyckats bredda inläggen som ni ser, och minskat texten en aning så det inte ska ta så stor plats. Det problemet jag har nu är att bloglovin-ikonerna hamnar på sidan om och jag har ingen aning om hur jag ska lösa det. Har väl förstört nåt med nån kod kanske. :P
 
Jag vill också byta ut den blå texten i alla länkar men jag tycker jag ser så många olika färgkoder överallt så vet inte vilken som jag ska ändra. Help, please!
 
Update: Yaay, lyckades byta det blå! :D

Allt utom det jag ska

Publicerad 2013-03-08 13:29:55 i Allmänt dravel,

Har svårt att hitta fokus idag. Styr ihop praktiska grejer kring flera uppgifter samtidigt, ringer samtal, chattar, kollar studentportalen, bara en massa virrvarr! Så jag avsultar virrvarret med ett blogginlägg. Tänkte prata träning en minut istället för studier.

Det blev lite tufft på attacken igår och jag tänkte efter och insåg att det alltid är tufft på torsdagar. Jag kom fram till tre möjliga problem. Ett: Det är ingen CX innan och kroppen kanske tycker det är bra uppvärmning att köra lite styrka innan konditionen. Två: Passet ligger senare på kvällen, vilket gör att kroppen är för trött. Tre: Torsdagar innebär hemmastudier och det brukar resultera i dåliga dryck- och matvanor.

Kanske är det alla tre faktorer som kommer in och förstör? Jag gillar det inte. Men kanske blir det bättre nästa vecka när träningsschemat läggs om. Jag vill ju vara kick-ass alltid ju! :)
 
Nu ska jag samla mig och vara riktigt effektiv under resten av eftermiddagen...
 
Nyttig lunch, en "cup a soup" och ett par finn crisp. ;)
Har återfunnit min kärlek för finn crisp som jag tappade bort i flytten! Återförenade at last!♥

Min nya doft

Publicerad 2013-03-07 14:08:59 i Allmänt dravel,

I paketet från Oriflame fanns en ny parfym med. Det var jag värd! (i alla fall innan jag insåg att jag lämnat in lönen på tok för sent och blev utan denna månad...) Den jag använt sen i somras är slut och en annan har börjat lukta konstigt... Så jag behövde den! Dessutom var den väldigt billig, nedsatt till 149 kr. Den har nu tyvärr utgått ur sortimentet men kommer säkert dyka upp på nån utförsäljning. :) Den är goood! Och snygg!
 
Eftersom den har utgått hittar jag ingen beskrivning och jag är kass på att beskriva dofter men den är lite orientaliskt kryddig och samtidigt söt. Ingen lätt och fräsch doft om man säger så, den gör intryck. På mig i alla fall! :) Har velat ha den sen den kom så det var tur att jag slog till nu innan den försvann. Ibland kan jag tycka att Oriflame är för snabba att byta ut produkter, tråkigt när man hittar någon favorit som sedan inte blir kvar så länge...
 

Torsdag 7 Mars

Publicerad 2013-03-07 13:34:38 i Allmänt dravel,

Jag som trodde jag skulle bli såå aktiv på bloggen sen jag fick en nystart! Men min vardag består av jobb, plugg, mat, träning och sömn i stort sett... Helgerna vill jag ju utnyttja till max, den tid jag inte behöver plugga, vill säga. Så det blir inte mycket tid över till bloggen, det är ju inte heller så bara att komma på en idé till ett inlägg, fota, lägga upp, redigera och greja.... Säkert någon som känner igen sig! Men jag ska försöka hitta tillbaka och inte känna att det är nåt jag kanske borde göra utan känna att jag vill och längtar att få tid till. :)
 
Idag har jag varit ute på min första fältuppgift! En intervju om samverkan med föräldrarna och det gick bra. Fantastiskt trevlig personal som dessutom direkt frågade om vfu och sa att jag gärna fick göra min praktik där. :) Nu ska vi bara se om jag kan få till något vettigt arbete av intervjun, det jag borde göra just nu... ;)
 
Och ikväll blir det attack! Hoppas vara lika kick-ass som de två senaste gångerna. Övning ger resultat! :)

Om

Min profilbild

Sara

Septemberstinta årgång ´89. Januari 2013 börjar jag min 3,5-åriga utbildning till förskollärare. Jag bor med min älskade sambo Patrik och vår katt Siri i en villa mitt i den lilla byn Gnarp i Hälsingland. Syftet med min blogg är dels att ge lite utlopp för kreativitet och en plats för dokumentation men den är också menad att sprida värme och glädje så jag hoppas kunna lyckas med det. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela